Revoltător! Ce a putut să declare femeia de 35 de ani care e acuzată că ar fi întreținut relații intime cu un copil de 11 ani: ”Doar…”

O femeie în vârstă de 35 de ani a fost arestată după ce a fost acuzată că ar fi întreținut relații intime cu un copil de 11 ani, iar la scurt timp aceasta a făcut declarații șocante.

Femeia, care este sociolog la un centru din Cluj-Napoca, ar fi făcut o pasiune pentru copilul de 11 ani și ar fi întreținut relații intime în satul Rediu, comuna Aiton, unde femeia era vecină cu familia băiatului.

Poliţiştii au reţinut-o joi pe femeia al cărei comportament i-a şocat pe toţi cei care o cunosc şi nu numai. Pusă în faţa probelor şi a declaraţiilor date de martori, Maria a negat totul.

În biroul procurorului însă, ea a acceptat, într-un final, să dea câteva explicaţii ale faptelor de neimaginat pentru o persoană de vârsta ei. “Nu recunosc nimic din ceea ce îmi spuneţi. Nu am întreţinut relaţii sexuale cu copilul, doar ne-am simţit bine!”, ar fi spus femeia în faţa anchetatorilor.

Procurorul a decis să rămână în libertate, sub control judiciar, pentru 60 de zile, scrie Libertatea.

Sursa:  https://a1.ro/news/social/revoltator-ce-a-putut-sa-declare-femeia-de-35-de-ani-care-e-acuzata-ca-ar-fi-intretinut-relatii-intime-cu-un-copil-de-11-ani-doar-id781297.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.