Român mort în Italia, într-un accident grav de motocicletă, chiar de ziua lui! Fiul său e în stare gravă

Un bărbat în vârstă de 47 de ani din Petreşti, Sebeş, a murit chiar de ziua lui, într-un accident de motocicletă. Valentin Berbece şi-a pierdut viaţa pe o stradă din Italia. Fiul lui, în vârstă de 22 de ani, este în stare gravă la spital.

Valentin Berbece locuia de ani buni cu soţia şi cei doi copii în Italia, în provincia Alessandria. Pe 1 aprilie a ieşit la plimbare cu motocicleta alături de liu lui. Bărbatul de 47 de ani a pierdut brusc controlul şi s-a lovit de un stâlp. Motocicleta s-a oprit abia după aproximativ 100 de metri, scrie ziarulunirea.ro.

„Doamne, câtă durere a lăsat în urmă! Condoleanţe familiei îndurerate! / Dunul Dumnezeu să îş odihnească în pace! / Dumnezeu să îl ierte! / Doamne, ce tragedie! Condoleanţe familiei!”, au reacţionat oamenii pe pagina lui Valentin Berbece, acolo unde fusese într-o transmisie live acum câteva ore.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/roman-mort-in-italia-intrun-accident-grav-de-motocicleta-chiar-de-ziua-lui-fiul-sau-e-in-stare-grava-161679.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.