Romania fierbe in acest moment! Protest în Piaţa Victoriei, cu zeci de mii de oameni. Jandarmii au bruscat protestatari!

Protestul din faţa Parlamentului s-a mutat în Piaţa Victoriei. Peste 5000 de oameni scandează „Nu vrem să fim conduşi de hoţi” şi „Dragnea, nu uita, mâine este ziua ta!”. Numărul participanților creşte iar circulația a fost blocată pe Bulevardul Kiseleff şi pe Bulevardul Aviatorilor. Totodată, sunt prezente şi trupele speciale ale Jandarmeriei, echipate pentru intervenţie în forţă. În acelaşi timp, oamenii s-au strâns să protesteze şi Iaşi şi Sibiu.

Protestul din Piaţa Victoriei a început la ora 18.00. În zonă sunt numeroși jandarmi, unii dintre ei echipați de intervenție. Manifestanţii strigă „Hoţii!”, „Nu cedăm!”, ”PSD, ciuma roșie!”, „DNA, să vină să vă ia!” fiind nemulţumiţi de adoptarea în Camera Deputaţilor a modificărilor la Codul de procedură penală. Protestatarii au blocat strada din faţa Muzeului Antipa, în prezent circulându-se pe o bandă. Iată imaginile:

Realitatea TV Live

Realitatea TV Live Protest de amploare ACUM în Piaţa Victoriei Trafic BLOCAT https://bit.ly/2M8yk8z

Опубліковано Realitatea.NET 20 червня 2018 р.

Protestul a fost anunțat de comunitatea Facebook „Corupția ucide”:

„Azi de la 18.00, în stradă la Victoriei. Aseară a fost un cort evacuat de jandarmi și niște oameni care au dormit pe asfalt. Mai devreme câțiva protestatari au intrat în Parlament și au spus ce trebuia. Diseară, mai mulți. Dacă crezi că trebuie să ne apărăm în fața acestui abuz asupra democrației, libertății și demnității, hai!”.

Pe de altă, la protestele din faţa Parlamentului au fost şi incidente astăzi. Un deputat PSD a incitat protestatarii, a fost împins și a fost scos dintre manifestanți de jandarmi.

Totodată, au fost imagini incredibile în Parlament. Liviu Dragnea, Viorica Dăncilă şi Călin Popescu Tăriceanu au avut nevoie de protecția parlamentarilor PSD și a agenţilor de pază, ca să nu ajungă protestatarii la ei. Mai mulți jurnaliști spun că au fost bruscați. În tot acest timp, manifestanții strigau: „Demisia”. Jurnaliștii prezenți au fost îmbrânciţi de oamenii din PSD, iar Liviu Dragnea nu a răspuns la nicio întrebare, în drumul parcurs pe holurile Parlamentului. Practic, agenții de pază au format un cordon viu în jurul celor trei demnitari.

Sursa: https://www.realitatea.net/protest-de-amploare-in-piata-victoriei-1-500-de-oameni-scandeaza-nu-vrem-sa-fim-condusi-de-hoti_2152326.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.