Românii sunt șocați de noua descoperire! Credeau că e minune când îl văd pe Iisus, dar e doar minciună!

Pietre, copaci, garduri, râuri. Iisus Hristos și-a arătat chipul pe mai toate lucrurile din natură și nu numai. De la icoane care plâng, până la chipul lui Arsenie Boca pe un sâmbure de caisă, lumea e plină de minuni. Măcar de-ar fi așa.

Lumea a întâlnit minuni, în toate formele ei, încă de la începuturi. Biblia cel puțin asta arată și susține. Mai apoi, în urmă cu aproximativ 1985 de ani, cea mai mare minune a Cerului și Pământului avea să mântuiască întreg poporul. Că e mit, că e pur adevăr, timpul va înclina balanța mai mult în favoarea uneia. Sau poate chiar o minune va desluși acest mister.

În orice caz, după ce Iisus a înviat, mii de oamenii susțin Iisus li s-a arătat, fie în vis, fie într-un moment de rătăcire. De câteva decenii însă, oamenii îi văd chipul peste tot. De la sâmburi de fructe până la podeaua din bucătărie, oamenii se închină la diferite obiecte. Mai nou, lui Iisus i s-a alăturat și Arsenie Boca, sfântul contemporan de pe urma căruia Biserica face o adevărată avere.

Sursa: https://a1.ro/news/inedit/romanii-sunt-socati-de-noua-descoperire-credeau-ca-e-minune-cand-il-vad-pe-iisus-dar-e-doar-minciuna-id757716.html?utm_source=spynews.ro&utm_campaign=Cross%20Promo&utm_medium=Caseta%20Final%20Articol

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.