Românul cu 17 copii căruia statul britanic îi oferă mai mult decât unui doctor sau un parlamentar

Mihai Toma venit in Marea Britanie, cu familia sa, in urma cu doi ani. Electrician de meserie, el si-a gasit rapid un loc de munca. Ia un salariu de 1.800 de lire sterline pe luna.

Familia Toma locuieste intr-o casa cu trei dormitoare, neincapatoare pentru cei 17 copii cu varste cuprinse intre patru luni, la 19 ani.

De la statul britanic, familia Toma primeste, insumate, ajutoare sociale in valoare de 90.000 de lire sterline pe an, adica mai mult decat ar castiga doctori, comandanti de sectii de politie sau membri ai parlamentului.

Dar, familia Toma considera ca nu primeste suficient din partea statului britanic si cere chiar mai mult.

Nu ne dorim o casa cu 10 dormitoare, dar e clar ca avem nevoie de una mai mare decat cea in care locuim. Oamenii ne judeca, dar noi nu am facut nimic rau venind aici pentru o viata mai buna decat in Romania. Educatia e mult mai buna, copiii au mai multe oportunitati in viata”, a declarat Veronica Toma.

Atenție în cazul în care primiți beep-uri sau mesaje de la numere cu prefixe de țări ca Rusia, Cuba ori Malaesia. Vă puteţi alege cu facturi încărcate şi cu mii de euro

Atenție în cazul în care primiți beep-uri sau mesaje de la numere cu prefixe de ţări ca Rusia, Cuba ori Malaesia şi aveţi de gând să apelaţi înapoi. Vă puteți alege cu facturi încărcate şi cu mii de euro. Este vorba despre o nouă metodă de înșelătorie prin telefon.Unele sunt numere cu suprataxă, folosite de escroci, iar costurile unui astfel de apel pot ajunge şi la mii de euro.

Inşelătoria cu apeluri telefonice în ţări străine este o practică sesizată încă de anul trecut în ţara noastră, dar intensificată în ultimele luni, cu toţi mai mulţi români printre victime. Frauda începe cu un beep sau un sms… Citește mai departe

Sursa: https://infostiri.net/2017/11/09/electricianul-roman-cu-familie-numeroasa-cere-mai-mult-de-la-statul-britanic-oamenii-ne-judeca-dar-noi-nu-facut-nimic-rau-venind-aici/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.