S-a descoperit vaccinul împotriva cancerului: „Am eliminat tumorile din întreg organismul”

Cercetatorii de la Stanford, potrivit med.stanford.edu, au făcut o descoperire uluitoare.

Au descoperit un vaccin care injectat direct în tumoare elimină toate urmele decancer. Studiul a fost făcut pe şoareci, dar pacienții cu limfom sunt recrutați pentru a testa efectele vaccinului pe oameni, într-un studiu clinic.

Vaccinul elimină diferite tipuri de cancer, potrivi cercetătorilor. Testele făcute pe şoareci îi fac pe oamenii de ştiinţă să creadă că vaccinul va funcţiona şi în cazul oamenilor, fără a avea efecte negative, asemenea chimioterapiei.

„Am eliminat tumorile din întreg organismul când am făcut vaccinul.” a declarat un profesor care a participat la studiu.

„Abordarea noastră folosește o aplicare unică a unor cantități foarte mici din doi agenți pentru a stimula celulele imune numai în interiorul tumorii în sine. La soareci, am vazut efecte uimitoare, inclusiv eliminarea tumorilor din întreg organismul animalului.” a completat acesta.

Nu mai puţin de 15 persoane vor fi incluse în cadrul studiului pentru a fi testat efectul vaccinului asupra pacienţilor bolnavi de cancer. Dacă rezultatele vor fi unele bune, profesorii susţin că multe tipuri de cancer vor putea fi eliminate în cazul oamenilor.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/sa-descoperit-vaccinul-impotriva-cancerului-am-eliminat-tumorile-din-intreg-organismul-156198.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *