S-a îmbătat la chef, a mers în dormitor şi a făcut amor cu un bărbat.CAND SA TREZIT A AVUT UN SOC

Psihologul a sfatuit-o ca este mai bine pentru casnicia ei ca acea noapte sa ramana doar intre ea si cumnatul ei, mai ales ca barbatul nu a dat semne ca i-ar face probleme. Daca ii va marturisi sotului infidelitatea, atunci sansele ca mariajul sa se destrame sunt foarte mari.
“Am 29 de ani, sotul meu are 31, iar fratele lui 36. Weekend-ul trecut, socrii mei au organizat o petrecere pentru a sarbatori ziua de nastere a nepoatei lor. Toata familia a fost prezenta, inclusiv cumnatul meu, care a venit acasa din Arabia Saudita. Acolo are un loc de munca”, a scris femeia psihologului.

“Sotul meu s-a dus mai repede la culcare, eu am mai ramas la petrecere cu restul familiei. Am baut foarte mult, iar dupa cateva minute bune, am decis sa ma retrag si eu. Am ajuns in dormitor si am facut dragoste. M-am trezit dupa cateva ore sa beau apa, iar cand am tras draperiile pentru putina lumina in camera am crezut ca mor. In pat nu era sotul meu, ci cumnatul. Gresisem dormitorul”, a continuat aceasta.

“Am plecat imediat in dormitorul meu si al sotului. El inca dormea, m-am pus in pat, dar mi-am adus aminte ca mi-am uitat lenjeria intima acolo. M-am intors si cumnatul meu s-a trezit. I-am zis sa nu mai spuna la nimeni si mi-a raspuns ca nici nu intentiona sa faca asta. A doua zi el s-a intors in Arabia Saudita. Nu stiu ce sa fac, daca sa pastrez secretul sau sa ii spun sotului meu”, a mai scris femeia.

Sursa: https://www.antena24.ro/s-imbatat-la-chef-mers-dormitor-si-facut-amor-cu-un-barbat-cand-sa-trezit-avut-un-soc.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.