S-a trezit din betie si i s-a spus ca a stat in coma timp de 10 ani. Ce reactie a avut barbatul – VIDEO

Dupa mai multe avertismente pe care un american le-a primit pentru ca a condus in stare de ebrietate, prietenii lui au decis ca trebuie sa faca ceva pentru a-i da o lectie. Cel mai bun prieten al betivului a organizat o intreaga echipa de oameni, iar atunci cand acesta a lesinat, din nou, ca urmare a consumului exagerat de alcool, el a fost dus intr-o camera asemanatoare uneia de spital. Cand a deschis ochii, barbatul, pe nume Ray, a fost informat ca a stat 10 ani in coma, dupa un accident serios. Mai mult, el chiar a urmarit la televizor un buletin de stiri ,,din viitor”, regizat de prietenii sai.

Tom, cel mai bun prieten, si-a facut apoi aparitia in camera si i-a spus prietenului sau adevarul. Desi acesta a interpretat totul ca pe o gluma, Tom nu a fost amuzat si chiar si-a lovit prietenul, incercand sa ii spuna cat de departe a ajuns cu consumul de alcool si cat de mult rau ii poate face, atat lui cat si celor apropiati.

Sursa: https://www.bzi.ro/s-a-trezit-din-betie-si-i-s-a-spus-ca-a-stat-in-coma-timp-de-10-ani-ce-reactie-a-avut-barbatul-video-650961

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.