Să vezi şi să nu crezi! Un bărbat declarat mort s-a trezit pe masa autopsiei. Ce a urmat i-a lăsat muţi pe medicii legişti

Caz şocant în Spania! Un prizonier s-a trezit din patul său de moarte, iar acest lucru i-a uimit pe medici, dar şi pe familia sa. Bărbatul a fost declarat mort de trei medici diferiți, dar s-a trezit cu câteva ore înainte de autopsia planificată, relatează câteva știri.

Gonzalo Montoya Jiménez, condamnatul în vârstă de 29 de ani, care a fost reţinut pentru jaf, potrivit unui raport, se afla pe masa de morgă acoperit, pregătit pentru autopsie, atunci când şi-a recăpătat cunoştinţa. Sforăitul lui, aparent, a făcut ca doctorii să rămână uimiţi că practic el nu este…mort, conform health.com.

Citeşte şi VIDEO / Mamă a trei copii, mesaj tulburător! Femeia s-a spânzurat în propria casă: „M-am săturat să lupt, vă pup pe toţi”

După ce condamnatul nu a reuşit să se prezinte la apel, pe 7 ianuarie, acesta a fost găsit pe un scaun, în celula sa. Medicii l-au declarat mort pe moment şi l-au transportat la spital pentru o autopsie.

Oficialii spitalelor au spus ziarelor locale din Spania că moartea falsă a omului ar fi putut fi rezultatul catalepsiei, o condiție în care un corp devine rigid și își pierde cunoştinţa, mimând moartea. Este asociat cu epilepsia, despre care se pare că suferă.

Potrivit rapoartelor, omul care ar fi fost „mort” a vorbit despre soția și fiica sa când şi-a recâștigat cunoştinţa.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/sa-vezi-si-sa-nu-crezi-un-barbat-declarat-mort-sa-trezit-pe-masa-autopsiei-ce-a-urmat-ia-lasat-muti-pe-medicii-legisti-161927.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.