Sapa o fantana, cand a observat ceva ascutit in malul de noroi. A incercat sa-l dezgroape, dar nu a reusit fara o macara. Cand si-a dat seama peste ce-a dat, a ramas fara cuvinte

Impreuna cu un coleg, James a inceput sa sape in jurul obiectului si a realizat ca era facut din os. A dezgropat ceea ce parea a fi coastele unui animal, apoi a gasit un craniucoloana vertebrala si doi colti uriasiRamasitele au apartinut unui mamult lanos, o ruda preistorica a elefantilor, disparut de cateva mii de ani.

In momentul in  care a realizat ce a descoperit, James a cerut ajutorul specialistilor de la Universitatea din Michigan, care i-au spus ca scheletul are 15.000 de ani si este unul dintre cele mai importante descoperite vreodata in statul Michigan.

Bristle a decis sa doneze ramasitele Universitatii, care, in schimb, il va boteza mamutul Bristle, in onoarea lui James Bristle, cel care l-a descoperit.

Sursa: https://turism.bzi.ro/sapa-o-fantana-cand-a-observat-ceva-ascutit-in-malul-de-noroi-a-incercat-sa-l-dezgroape-dar-nu-a-reusit-fara-o-macara-cand-si-a-dat-seama-peste-ce-a-dat-a-ramas-fara-cuvinte-foto-77125

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *