Sarcină cu probleme pentru Elena Udrea! Fosta blondă de la Cotroceni este DEVASTATĂ. A pierdut unul dintre GEMENI, iar acum a primit încă o VESTE TRISTĂ

Elena Udrea traversează o perioadă dificilă din punct de vedere emoțional. Fostul ministru a pierdut unul din gemenii pe care îi purta în pântece și acum privește cu regret la faptul că va mai avea doar un singur copil.         

Fosta „blondă de la Cotroceni” îşi dorea de foarte mult timp să devină mamă, iar acum o parte din visul ei s-a spulberat după ce a pierdut unul dintre gemeni. Udrea a vorbit în exlusivitate pentru „Star Matinal”, de la Antena Stars, despre cum se simte după ce a pierdut unul dintre copii.

Aşa a vrut Dumnezeu. A vrut să fie unul singur acum, aşa că sunt liniştită. Aşa cum a vrut să fac acest copil acum, când nu era prioritatea mea, când viaţa îmi era destul de complicată şi totuşi s-a întâmplat totul în nici o lună. Acum trebuie să stau în pat încă o perioadă pentru a preveni orice risc. Evident că nu am fost pregătită pentru un astfel de moment, învăţ lucrurile necesare în fiecare zi. Sarcina nu este ceva pentru care ai nevoie de doctorat, dar sunt situaţii pe care ştii să le previi ori la care să ştii cum să reacţionezi, aşa că m-am pus pe studiat.

Mă simt bine acum, sarcina evoluează normal după momentul în care am pierdut unul dintre copii. M-am simţit foarte bine la început şi cred că am exagerat cu efortul, ignorând recomandările medicilor, am călătorit, am cărat bagaje, am făcut mişcare. Medicii de aici s-au mirat de situaţia mea”, a spus Elena Udrea în exclusivitate pentru Antena Stars.

Sursa: http://www.evzmonden.ro/sarcina-cu-probleme-pentru-elena-udrea-fosta-blonda-de-la-cotroceni-este-devastata-a-pierdut-unul-dintre-gemeni-iar-acum-a-primit-inca-o-veste-trista/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.