Scandal Facebook. Momentele din audierea lui Mark Zuckerberg care au ajuns virale și au inspirat numeroase glume

Mark Zuckerberg, deținătorul Facebook, a fost audiat marți seară de către senatorii americani, în cazul scandalului Cambridge Analytica.

Senatorii l-au „stors” pe Zuckerberg cu întrebări prin care au dorit să afle ce rol a jucat în controversa Facebook-Cambridge Analytica. Însă, pe cât de serios a fost subiectul, pe atât de stânjenitoare și bizare au fost unele detalii. Internetul le-a observat imediat, transformând o bună parte din audiere într-o sursă de glume.

Mulți s-au amuzat copios la faptul că Mark Zuckerberg s-a așezat pe o pernuță, pentru a ajunge mai bine la microfonul de pe birou.

„Mark Zuckerberg a dat obositoarea lui declarație care a durat 5 ore, în fața Congresului, dintr-un înălțător de scaun.” 

Alții au făcut glume pe seama comportamentului CEO-ului Facebook, care părea pierdut și de parcă mai degrabă ar fi oriunde altundeva. Unii l-au descris chiar ca fiind extraterestru.

„Este o șansă de 100% ca Mark Zuckerberg să fie un robot.”

„Eu când realizez că acțiunile mele au consecințe.” 
Unii i-au înțeles stresul, însă, datorită unei imagini virale unde se observă câți ochi erau pe el.

Dar nu doar Zuckerberg a fost sursa ironiilor. Au existat glume și pe seama senatorilor vârstnici, care păreau paraleli cu tehnologia și puneau, în anumite momente, întrebări de-a dreptul ridicole. La un moment dat, Zuckerberg a fost întrebat dacă Facebook poate citi email-uri trimise prin WhatsApp, iar un alt senator l-a întrebat cum poate susține un model de afacere în care utilizatorii nu plătesc pentru serviciu.

„Domnule senator, avem reclame,” a fost răspunsul lui Mark Zuckerber

„ZUCKERBERG: Sunt gata să răspund oricăror întrebări le aveți despre Facebook.
SENATOR DE 84 DE ANI: Excelent. Domnule Zuckerberg, ferma mea de pe Farmville are nevoie de mai mulți porci, dar nu pot să-mi dau seama de unde să îi cumpăr.”

„Domnule Zuckerberg, o revistă pe care am deschis-o recent a venit cu un disc floppy care mi-a oferit 30 de ore gratis din ceva numit America On-Line. Este același lucru cu Facebook?” 

„Domnule Zuckerberg, am doar o întrebare despre Facebook: Unde îmi găsesc Hotmail-ul?”

Scandalul Cambridge Analytica a pornit după ce s-a aflat că Facebook a strâns date personale de la milioane de utilizatori, fără aprobarea lor, pentru ca acestea să fie stocate și analizate de serviciul britanic Cambridge Analytica.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/scandal-facebook-momentele-din-audierea-lui-mark-zuckerberg-care-au-ajuns-virale-si-au-inspirat-numeroase-glume-162406.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.