Scandal în fotbalul românesc! Contra lansează LOVITURA împotriva lui HAGI: “A jignit mulți oameni”

Cosmin Contra, selecționerul României, a reacționat după ce Gică Hagi i-a reproșat că nu l-a convocat pe Ianis Hagi pentru amicalele cu Chile şi Finlanda, din 31 mai şi 5 iunie.

„Sunt dezamăgit. Mi-a promis că va da un comunicat în care va cere scuze. Nu faţă de mine. Dar au fost şi alte persoane afectate şi jignite de declaraţiile pe care le-a dat el. Şi eu sincer mă aşteptam ca el să aibă nişte scuze publice faţă de acei oameni. Dar, din păcate, nu s-a întâmplat.

Eu am vorbit cu el şi i-am zis ce argumente am avut şi cum văd eu lucrurile. I le-am explicat lui Gică Hagi. Până la urmă antrenorul echipei naţionale sunt eu, Gică Hagi este antrenor la Viitorul. El are o viziune de joc, eu am alta. Dacă pentru Gică Hagi un jucător este poate cel mai bun din România, pentru mine nu trebuie să fie la fel. Şi atunci e normal să existe opinii diferite, dar până la urmă eu sunt antrenorul echipei naţionale şi eu iau deciziile. Eu răspund pentru rezultatele echipei naţionale.

M-a deranjat cel mai tare că a zis că se fac convocările pe interese. Imaginea mea are de suferit. Şi nu o să permit nimănui, indiferent de numele său, să păteze numele meu. Am avut o discuţie lungă la telefon şi am lămurit lucrurile. Sper ca el să-mi fi înţeles punctul de vedere şi sper ca el să fi înţeles ca pe viitor să discutăm aceste lucruri faţă în faţă sau la telefon”, a declarat Cosmin Contra la TV Telekom Sport.

Sursa: https://b1.ro/stiri/sport/fotbal-contra-lovitura-hagi-223609.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.