Scandalul momentului în showbiz! Nicole Cherry, înșelată de iubit cu cea mai bună prietenă?

În urmă cu doar câteva săptămâni, Cireșica se declara îndrăgostită până peste cap de Teo, băiatul care îi jura dragoste până la adânci bătrâneți.

Ei bine, încurcate mai sunt căile dragostei, pentru că Nicole Cherry ar fi fost înșelată de Teo chiar cu prietena ei cea mai bună, Diana. Noua cucerire a lui Teo este Diana, o domnișoară de origine libaneză, fiica unui milionar. Teo a postat o fotografie pe Instagram, în care apare alături de Diana în ipostaze tandre.

„E o relaţie, prima mea relaţie, ce am avut până acum nu pot să spun că a fost o relaţie. Am simţit nevoia să o fac publică. Mă bucur de ceea ce îmi oferă Dumnezeu. Muzica este pentru mine pe primul loc. El e designer şi eu îl susţin din punctul ăsta de vedere. Dacă eu am o părere bună despre el şi prietenele mele mă susţin şi au o părere bună. Cred în karma. Eu mă mărit… când vreau eu.” a declarat Nicole Cherry.

Sursa: https://spynews.ro/monden/foto-scandalul-momentului-in-showbiz-nicole-cherry-inselata-de-iubit-cu-cea-mai-buna-prietena-163287.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.