Scene de groază! O profesoară din IASI și-a decapitat soțul apoi l-a carat într-un sac de plastic prin oraș

O profesoară de 64 de ani a fost prinsă de poliţişti în timp ce căra bucăţi din cadavrul soţului, pe care tocmai îl tranşase.

În localitatea ieşeană Târgu Frumos, criminala a căzut în plasa poliţiştilor în timp ce transporta rămăşiţele soţului în nişte saci. Acesta a fost tranşat, în apartamentul lor din Roman, judeţul Neamt. În casa cuplului, oamenii legii au găsit şi capul bărbatului, în debara, aruncat într-o găleată de plastic, scrie radioresita.ro

Încărcată cu bagaje, femeia, a mers cu un autocar din Roman la Târgu Frumos. Apoi, s-a urcat într-un taxi. Imediat ce a coborât din maşină, şoferul a alertat la numărul de urgenţă 112 poliţiştii şi a anunţat că bagajele femeii emanau un miros asemănător cu cel al unui cadavru.

Mihai Samson, taximetrist: Am transportat-o 70 de metri, de la trecerea de pietoni pana in piata, la poarta mare. Am deschis portbagajul acolo, s-a dat femeia jos din masina, m-am dat deoparte, am vazut ca pute urat, am deschis geamurile si am miscat masina in viteza sa iasa mirosul din masina„.

Am discutat cu baiatul de la pompe, l-am intrebat ce a cautat doamna in peco, in statie, a zis ca a mers si s-a spalat pe maini, si am intrebat unde e politia, patrula. I-am gasit si le-am explicat: uite, femeia de acolo, du-te si vezi, ia-o la intrebari, ca are un bagaj suspect pe care l-a lasat in piata„, a mai spus taximetristul, conform stirileprotv.ro

Femeia a fost găsită la 100 de metri de piaţă, a fost legitimată, procurorii criminalişti stabilind că este din Roman şi că ar fi venit cu autocarul cu cei trei saci, bine împachetaţi, în cursul nopţii, a declarat Carmina Pascal, prim procuror al Parchetului Tribunalului Iaşi.

În cele din urmă, femeia a recunoscut, la audieri, că braţele şi trunchiul pe care le învelise în saci erau ale soţului, pe care îl omorâse în apartamentul lor din Roman şi dorea să le ascundă.

In acest moment anchetatorii aduna probe si incearca sa afle ce s-a intamplat intre cei doi soti. Femeia de 65 de ani este fosta profesoara de geografie, iar barbatul, de 69 de ani, cadru militar, tot la pensie. Cea acuzata ca i-a luat viata intr-un mod atat de sinistru este cea de-a doua lui sotie.

Sursa: https://infostiri.net/2015/09/15/scene-de-groaza-o-profesoara-din-iasi-si-a-decapitat-sotul-apoi-l-a-carat-intr-un-sac-de-plastic-prin-oras/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.