Scene șocante în Iași! Femeie amenințată cu cuțitul, la slujba de Înviere

Un bărbat este anchetat pentru „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” şi, respectiv, „ameninţare”, după ce ar fi ameninţat o tânără cu un cuţit, la slujba de Înviere care s-a desfăşurat la biserica romano-catolică din localitatea Răducăneni, în judeţul Iaşi

Potrivit unui comunicat remis luni de Inspectoratul Judeţean al Jandarmeriei Iaşi, „pe timpul activităţi de patrulare, în jurul orei 23,40, jandarmii care asigurau măsurile de ordine şi siguranţă publică la Biserica Romano-Catolică din localitatea Răducăneni, au fost sesizaţi de o tânără, că în timp ce participa la slujba de Înviere, a fost ameninţată cu un cuţit de către o persoană de sex masculin”.

Pe baza descrierii, jandarmii au trecut imediat la căutarea persoanei în cauză, aceasta fiind interpelată pe treptele din faţa bisericii. „În momentul legitimării aceasta a opus rezistenţă fizică, fiind imobilizat şi încătuşat. În urma controlului corporal efectuat asupra bărbatului, la centură în partea stângă a fost găsit un cuţit cu lama de aproximativ 20 de centimetri. Bărbatul, aflat şi sub influenţa băuturilor alcoolice a fost condus la sediul Secţiei 5 Poliţie Rurală Răducăneni, unde i-au fost întocmite actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase” şi, respectiv, „ameninţare””, se precizează în documentul de presă.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, 31 martie – 1 aprilie, mai multe echipaje de jandarmi s-au aflat în zona lăcaşelor de cult catolice din Iaşi, Paşcani, Răducăneni, Butea, Belceşti, Dancu şi Tomeşti cu ocazia Învierii.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/scene-socante-in-iasi-femeie-amenintata-cu-cutitul-la-slujba-de-inviere-462992.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.