Schimbare URIAȘĂ pentru Margherita de la Clejani! Cum arată vedeta după ce a slăbit ENORM

Margherita de la Clejani pare decisă să facă o serie de transformări cât se poate de serioase în viața ei. Și, deja, primele schimbări au început să se vadă cât se poate de bine, ea slăbind vizibil…

”Este o fată frumoasă și deșteaptă. Pentru că știe ce vrea. Margherita de la Clejani va avea proiectul ei. Singură! Muzică populară românească”, spunea tatăl frumoasei Margherita, Ioniță de la Clejani, în momentul în care a urcat pe scena Galei Stars Awards, la Premiile Showbiz-ului Românesc. Și, din ceea ce se pare, Margherita de la Clejani a făcut schimbări uriașe cu sine pentru noul ei proiect. Pentru că, pe scena Galei, frumoasa vedetă a urcat mai slabă ca niciodată.

Astfel, afișând o siluetă pentru care un manechin ar face crimă, Margherita de la Clejani a strălucit, dovedind că se simte mai bine ca niciodată în noile ei forme. Și, pe scenă, a cântat, live, dovedind că dieta pe care a ținut-o nu a afectat-o, deloc, în ceea ce privește calitățile vocale. Și, într-o rochie lungă, roșie, mulată pe formele care ar băga în boală și un sfânt, Margherita și-a expus doar umerii, vizibili osoși, zâmbind mai tot timpul.
Margherita se reinventează
Viorica și Ioniță de la Clejani formează un cuplu în viaţa reală, dar şi pe scenă, întrucât au o formație de muzică de petrecere în România. Stilul muzical al celor doi componenți este influențat de genuri muzicale din cele mai diferite plecând de la cântece tradiționale românești și taraf la compoziții originale proprii cu elemente de pop, bass electric, percuție, baterie de asemenea împletindu-le cu stiluri aparent contradictorii precum muzica de orchestră sau corul patriarhal. Ei au doi copii care le calcă pe urme: Margherita și Fulgy, focoasa brunetă fiind decisă să se reinventeze din punct de vedere muzical.

Mai multe lucruri incredibile despre Margherita și noul ei look veți putea afla la Gala Stars Awards, astăzi, începând cu ora ora 19.30, la Antena Stars. Gala Stars Awards reprezintă Premiile Showbiz-ului Românesc, gală la care sunt premiați cei mai votați artiști, loc în care oameni extraordinari premiază alți oameni extraordinari. De altfel, la Gala Stars Awards cele mai disputate categorii au fost vocea feminină a anului, vocea masculină a anului și hitul anului.

Sursa: http://spynews.ro/monden/schimbare-uriasa-pentru-margherita-de-la-clejani-cum-arata-vedeta-dupa-ce-a-slabit-enorm-foto-video-155912.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.