Schimbări pentru utilizatorii YouTube! Cum va trebui să plătești pentru a asculta muzică

YouTube plănuiește o serie de schimbări care ar urma să-i „oblige” pe utiliztori să plătească pentru a asculta muzică.

Dezvăluirile vin din partea unui angajat, care a divulgat faptul că mai-mariiYouTube intenționează să lanseze un serviciu dedicat muzicii, pentru care utilizatorii vor trebui să plătească abonamente.

Conform lui Lyor Cohen, directorul departamentului de muzică de pe YouTube, planul este să „frustreze și să seducă” utilizatorii, prin înmulțirea considerabilă a numărului de reclame.

„Nu vei fi fericit când se va întâmpla să auzi o reclamă imediat după ce asculţi «Stairway to Heaven». Sunt mulţi utilizatori pe care îi putem frustra şi seduce pentru a deveni abonaţi. După ce vom face acest lucru toată acea gălăgie va dispărea,” a explicat Cohen, într-un interviu acordat pentru Bloomberg.

În concluzie, planul YouTube este să afișeze mai multe reclame pentru a-i convinge pe utilizatori să opteze pentru serviciul cu plată. Acest serviciu, pe lângă faptul că va fi lipsit de anunțuri promoționale, va dispune și de conținut exclusiv.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/asculti-muzica-pe-youtube-de-acum-vei-fi-obligat-sa-platesti-abonamente-160735.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.