Schimbări radicale în Poliţia Română! Decizia îi vizează pe toţi oamenii în uniforme!

O serie de schimbări pregătite în secret la vârful Poliției Române vor aduce, în curând, o transformare radicală a polițiștilor, așa cum îi cunoaștem noi astăzi.

Surse din Poliție au dezvăluit, pentru spynews.ro, că uniformele oamenilor legii urmează să fie schimbate. Această măsură vine după ce tot mai mulți oameni ai legii s-au plâns că, atunci când aleargă după suspecți riscă să-și piardă caschetele, iar pantofii sunt prea incomozi din cauza tocurilor înalte. Astfel, caschetele vor fi înlocuite cu niște șepci, iar încălțămintea va fi una cât mai sport. În același timp, va fi schimbat și materialul din care sunt croiți pantalonii de poliție, în condițiile în care sunt foarte greu de călcat, dar și foarte frigurorși. Nu vor fi uitate nici cămășile, care sunt dintr-un material care face corpul să transpire abundent, în timp ce cravata va fi eliminată complet, pe motiv că s-a ajuns la concluzia că aceasta poate fi un accesoriu mortal în cazul unei confruntări corp la corp, în timpul căreia ar putea fi sugrumați cu aceasta. Momentan, Poliția Română a elaborat deja un proiect, care nu a fost încă aprobat de conducerea instituției.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/schimbari-radicale-in-politia-romana-decizia-ii-vizeaza-pe-toti-oamenii-in-uniforme-164284.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.