Se ia! Un apropiat de-al lui Gigi Becali, probleme mari cu legea! I-au luat şi casa, şi maşina!

Condamnat pentru şantaj, unul dintre cei mai temuţi interlopi are probleme mari cu banii, ajungând pe lista neagră a băncilor.
Și oamenii bogați ajung la sapă de lemn. Este si cazul lui Beinur  Nuredinapropiat al lui Gigi Becali. Controversatul „om de afaceri” a ramas fără casă în valoare de 500.000 de euro din Voluntari, dar şi fără luxoasa maşină, un bolid de lux de „doar” 150.000 de euro… şi toate astea după un lung proces.  Ce să faci?! Se întâmplă şi la case mai mari. Când te joci cu legea, nu-i a bună.

Și parcă nu era suficient că rămas falit, acum  mai trebuie să plătească şi cheltuielile de judecată.
În mai 2010, zeci de „soldaţi” a lui Beinur s-au războit pe străzile Mangalieidouă maşini fiind distruse şi patru persoane au fost grav raniteBeinur şi Săceanu îşi împărţeau litoralul în două mari zone de influenţă: primul în sud (Saturn-Neptun), celălalt în zona de nord, de la Eforie până la Mamaia.

După 20 de ani în care a fost şi interlop, şi om de afaceri cu o avere acumulată dubios, şi, mai presus de toate, cel mai temut om de pe tot Litoralul românesc, Beinur se pare că şi-a găsit naşul! Legea l-a pus la punct şi l-a lăsat cu „buza umflată„.

Sursa: https://spynews.ro/monden/se-ia-un-apropiat-deal-lui-gigi-becali-probleme-mari-cu-legea-iau-luat-si-casa-si-masina-164877.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.