Semnalul de alarmă tras de Inspectoratul Naţional de Patrulare, după accidentul grav din Ungaria: „Telefonul mobil, pericolul de la volan”

La doar câteva ore după tragedia din Ungaria, unde nouă români au murit pe loc în urma impactului dintre un microbuz şi un camion, Inspectoratul Naţional de Patrulare a tras un semnal de alarmă pentru toţi şoferii.

Şoferul care a provocat accidentul grav di nUngaria era live pe Facebook în momentul impactului. Preocupat de prietenii de pe reţeaua de socializare, Petru Kalau nu a fost atent, a intrat în depăşire şi s-a izbit violent de un camion.

„Telefonul mobil, pericolul de la volan. Din cauza neatenţie la volan, în după amiaza zilei de 2 mai, în apropriere de satul Selişte, raionul Nisporeni, şoferul unui VAZ a pierdut controlul volanului şi s-a inversat. În consecinţă, pasagera de 59 de ani a fost internată, având mai mult traumatisme”, se arată într-un comunicat de presă al INP.

De asemenea, Inspectoratul Naţional de Patrulare recomandă să nu folosiţi telefonul mobil la volan, să nu conduceţi dacă sunteţi obosiţi şi să evitaţi orice altă preocupare când sunteţi la volan, în trafic.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/semnalul-de-alarma-tras-de-inspectoratul-national-de-patrulare-dupa-accidentul-grav-din-ungaria-telefonul-mobil-pericolul-de-la-volan-165919.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *