Sentință finală pentru Liviu Dragnea, în dosarul DGASPC Teleorman: trei ani și șase luni de închisoare cu executare!

Liviu Dragnea, președintele Camerei Deputaților și liderul PSD a primit, astăzi, sentința finală în dosarul DGASPC Teleorman: trei ani și șase luni de închisoare cu executare.

Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani și șase luni de închisoare cu executare, potrivit sentinței finale pronunțată de ÎCCJ. Sentința nu este una definitivă. Condamnarea a fost dată pentru fapte de instigare la abuz.

UPDATE 18:24 – Sentințele ÎCCJ:

Floarea Alesu, fostă directoare DGASPC Teleorman: condamnată la 3 ani şi 7 luni cu executare

Rodica Miloş, fost director economic la DGASPC Teleorman: 3 ani cu suspendare pentru abuz în serviciu

Şefu Olguţa, fostă directoare adjunctă DGASPC Teleorman: condamnată la 3 ani cu suspendare

Ionel Marineci, fost şef serviciu DGASPC Teleorman, condamnat la 3 ani cu suspendare

Valentina Marica, fost șef al Complexului de recuperare și coordonator al Complexului de servicii destinate copilului și familiei: 3 ani cu suspendare

Cei condamnaţi cu suspendare, rămân 5 ani sub supraveghere

Bombonica Prodana, fosta soţie a lui Liviu Dragnea, primeşte doar o amendă de 1.000 de lei

Balaban Constantin, şef serviciu DGASPC Teleorman: condamnat 3 ani cu suspendare

Nicuşor Gheorghe, şef serviciu: condamnat la 1 an cu suspendare

Anisa Stoica, funcţionar DGASPC Teleorman: condamnată 1 an cu suspendare

Adriana Botorogeanu, condamnată: 2 ani de închisoare cu suspendare

Liviu Dragnea își așteaptă sentința în cazul dosarului DGASPC Teleorman, în care a fost implicat, în urma faptele de care este acuzat liderul PSD – instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual, după cum informează Digi 24.

Potrivit informațiilor oferite și de Antena 3, liderul PSD Liviu Dragnea a fost judecat pentru instigare la abuz în serviciu şi instigare la fals intelectual în calitate de preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman, în legătură cu dosarul DGASPC Teleorman, în condițiile angajării a două persoane, care de fapt lucrau pentru organizaţia partidului la conducerea căruia se află Liviu Dragnea.

Pronunţarea sentinţei în acest dosar DGASPC Teleorman a suferit mai multe amânări. Ultima a fost dată pe 8 iunie, când judecătorii au motivat că au nevoie de timp pentru a studia concluzii scrise depuse de o parte dintre inculpaţi. Astăzi, la ora 17:45, președintele Camerei Deputaților și-a aflat sentința.

Pe data de 15 mai, atunci când a avut loc ultimul termen al procesului, procurorul procurorul de şedinţă a cerut pentru Liviu Dragnea pedepse orientate spre mediu prevăzut de lege, respectiv şapte ani şi şase luni de închisoare pentru faptele menționate mai sus.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/sentinta-finala-pentru-liviu-dragnea-in-dosarul-dgaspc-teleorman-168757.html

1 thought on “Sentință finală pentru Liviu Dragnea, în dosarul DGASPC Teleorman: trei ani și șase luni de închisoare cu executare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.