Sentința primită de „Canibalul din Covasna”, adolescentul care a băut sângele prietenului său

Tribunalul din Covasna a ajuns la o decizie în privința lui Oliver Gerebeneș, bărbatul supranumit „Canibalul din Covasna”. Tânărul care și-a ucis prietenul de băută, mutilându-i îngrozitor cadavrul, și-a primit sentința.

Oliver Gerebeneș a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru crimă și profanare. Fiind minor, acesta va fi închis într-un centru de reeducare, precizează banatulazi.ro. Mai mult, mama victimei cere 550 de lei daune civile și 20.000 de lei daune morale.

Cum s-a întâmplat totul

Atenție! Urmează informații cu un puternic impact emoțional.

Crima s-a petrecut în seara de 22 noiembrie 2017, după ce Oliver Gerebeneș, pe atunci în vârstă de 16 ani, și Cosmin Borzoș (21 de ani) au cumpărat mai mulți litri de vodcă. La un moment dat, cei doi au început să se joace de-a sugrumatul, moment când Oliver l-a lovit pe Cosmin cu o piatră în repetate rânduri.

Adolescentul i-a tăiat, apoi, limba și mandibula, pe care le-a dus acasă drept trofeu și din care a mușcat fără grijă chiar în fața familiei. La un moment dat, a băut chiar din sângele prietenului său de pahar.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/sentinta-primita-de-canibalul-din-covasna-barbatul-care-a-baut-sangele-prietenului-sau-164979.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.