Sfârșit tragic pentru un bebeluș de zece luni. Copilul a murit sufocat de căldură, după ce tatăl l-a uitat în mașină

Un bebeluș de doar zece luni a avut parte de un sfârșit tragic după ce tatăl l-a lăsat toată ziua în mașină, în timp ce afară era foarte cald.

Tatăl bebelușului le-a spus autorităților că marți dimineață a plecat de acasă să ducă la creșă copilul, dar a uitat ce avea de făcut, așa că s-a us la muncă. În cursul serii, soția s-a dus la creșă să ia bebelușul acasă, însă a descoperit că nu era acolo și a sunat imediat la soțul ei.
Bărbatul și-a verificat mașina și a descoperit că bebelușul era pe bancheta din spate, inconștient. La spital, medicii i-au spus că a murit. În ziua respectivă, afară au fost aproape 30 de grade, cu 11 mai multe decât specificul perioadei, scrie ABC News.

„Se produce când părintele uită complet că un copil se află în mașină. Este legat de modul în care funcționează creierul nostru. Ne permite să facem lucruri fără să ne gâdim la ele”, a spus el.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/social/sfarsit-tragic-pentru-un-bebelus-de-zece-luni-copilul-a-murit-sufocat-de-caldura-dupa-ce-tatal-l-a-463772.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.