SFÂRȘITUL LUMII! Premoniţiile groazei şi ale haosului. UN CELEBRU DE OM DE ŞTIINŢĂ a expus toate scenariile: „N-AVEM NICIO ŞANSĂ”

Când nu rezolva misterele universului, precum găurile negre și nu revoluționa lumea fizicii, Stephen Hawking făcea scenarii despre cum se va sfârși lumea.

De la roboți ca cei din Terminator care preiau controlul asupra Planetei noastre, până la Donald Trump, acestea sunt unele dintre cele mai terifiante predicții ale ultimului mare geniu pe care l-a avut omenirea.

Pământul se va transforma într-o minge de foc gigantică, este unul dintre scenariile imaginate de Stephen Hawking, în legătură cu sfârșitul omenirii.

Astfel, Hawking avertiza în iulie anul trecut că încălzirea globală ar putea determina ca Pământul să devină ca Venus, cu o temperatură globală de 482 grade Fahrenheit și acid sulfuric plouă din cer.

El a adăugat că încălzirea globală ar face ca Pământul să devină ca planeta Venus, cu o temperatură globală de 250 de grade Celsius și ploi cu acid sulfuric.

„Până în anul 2600, populația planetei va crește ce va determina o creștere a consumului de energie electrică a”, spunea omul de știință la un eveniment de la Beijing, China.

Cea mai mare șansă de supraviețuire a speciei umane este aceea de a părăsi Pământul complet, a mai prezis Hawking.

Pe de altă parte, tot Hawking spunea că invenția inteligenței artificiale, de care sunt obsedate atât Google cât și Facebook, ar putea să fie cea mai proastă invenție din toate timpurile. „Mă tem că inteligența artificială va putea înlocui oamenii, în întregime”, avertiza Stephen Hawking.

Întrebat ce ar trebui schimbat în mod radical la ameni, omul de știință a sus: „agresiunea”.

El a avertizat că această latură a omului poate duce la comportamente iraționale, cum ar fi înarmarea nucleară și declanșarea de războaie. În cazul unor astfel de conflicte care ar putea angrena întreaga planetă, singura speranță pentru specia umană ar fi formarea de colonii independente de oamenii în spațiu.

Nu în ultimul rând, Hawking a avertizat că Donald Trump ar putea fi responsabil pentru degradarea planetei noastre. Afirmațiile au fost făcute în momentul în care președintele american a anunțat că se retrage din acordul privind schimbările climatice de la Paris.

Sursa: http://evz.ro/trump-sfarsitul-lumii.html?utm_source=b11&utm_medium=referral

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *