Sfâşietor! Laurenţiu Reghecampf a plâns ca un copil la mormântul tatălui său: „Nu s-a putut dezlipi de piatra funerară!”

Laurenţiu Reghecampf a ajuns în ţara în urmă cu câteva zile şi a trecut prin stări emoţionale intense, după ce a fost alături de soţia sa la pomana Ionelei Prodan, dar, totodată, a mers şi la Târgovişte, la mormântul tatălui său pentru a aprinde o lumânare.

“Laur a venit în România pentru a fi alături de soţia lui, Anamaria, la parastasul de 40 de zile al Ionelei Prodan, dar a dorit să meargă şi la Târgovişte, să îşi vadă mamă, distrusă şi ea după moartea fulgerătoare a soţului din urmă cu o luna şi jumatate”, au dezvăluit apropiaţii acestuia, conform stirilekanald.ro.

Laurenţiu Reghecampf a mers la mormântul tatălui său unde a plâns ca un copil. În cursul dimineţii de duminică, Anamaria Prodan şi soţul ei au plecat spre casă părintească a managerului de la Al Wahda şi odată ajuns la Târgovişte,Laurenţiu Reghecampf a mers să aprindă lumânări la mormântul părintelui său.

“Cei doi erau trişti şi marcaţi de tragediile din veţile lor. Harry, tatăl lui Laur, a încetat din viaţă la finele lunii martie, în urmă unui stop cardio respirator, în timp ce mama Anamariei a murit în aprilie, după o luptă crâncenă cu un cancer la pancreas. Nimic nu este mai dureros decât să îţi pierzi fiinţele dragi”, au povestit prietenii cuplului, conform sursei citate.

Laurenţiu Reghecampf a stat minute în şir lângă mormântul tatălui său, apoi a mers acasă la mama sa care îşi sărbătoarea ziua de naştere.

“Laurentiu Reghecampf a plâns la mormântul tatălui sau că un copil! I-a aprins o lumânare şi câteva minute bune nu s-a putut dezlipi de piatra funerară! Cu greu a fost luat de la locul de veci de soţia lui! Cu ochii în lacrimi, s-a dus apoi acasă la mamă să şi a luat-o în braţe. Femeia era şi ea afectată, deşi în acea zi împlinea o frumoasă vârstă! Au stat, pe urmă, toţi trei o jumătate de zi acasă, că o adevărată familie”, au mai spus persoanele din preajmă cuplului.

Sursa: https://spynews.ro/monden/showbiz-intern/sfasietor-laurentiu-reghecampf-a-plans-ca-un-copil-la-mormantul-tatalui-sau-nu-sa-putut-dezlipi-de-piatra-funerara-165254.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.