Sfaturile unui expert! Vali Vijelie îşi învaţă fanii cum să îşi înşele nevestele!

Cunoscutul cântăreţ de manele Vali Vijelie a făcut dezvăluiri de-a dreptul uluitoare, în faţa camerelor de luat vederi. Chiar dacă a avut parte de un scandal de proporţii din partea soţiei, după ce a jucat pe teren dublu, artistul nu s-a sfiit să-şi înveţe fanii cum să îşi înşele nevestele. 

Învitat alături de colegul său de breaslă, Stelu Pandelescu, în emisiunea „Star Chef”, difuzată astăzi, începând cu ora 17:30, la Antena Stars, Vali Vijelie, ca un veritabil expert, nu s-a sfiit să ofere fanilor săi cele mai importante sfaturi în materie de infidelităţi.

„Orice bărbat greşeşte pentru că nu există perfecţiune.  Ca să ne înţelegem, hoţul neprins este negustor cinstit. Am un sfat pentru prietenii mei şi pentru toţi bărbaţii care se îndrăgostesc.<< Când te-ai îndrăgostit spune acasă că ai treabă trei zile, cinci zile, o săptămână şi după accea întoarce-te la locul tău călduţ şi vezi-ţi de treaba ta.>>. Şi pe mine tata m-a învăţat o vorbă pe care trebuie să o ţine-ţi minte: << Ce face stânga, să nu ştie dreapta >>. Şi dacă se ţine cont de acest sfat, o să fie o viaţă liniştită şi bună”, a mărturisit artistul.

Mai mult decât atât şi contrar tutror sfaturilor, Vali Vijelie a vorbit despre lucrul cel mai important pe care nu îl va ierta soţiei sale. „Niciodată nu a-şi ierta dacă ea m-ar înşela. Dacă ia casa şi o vinde nu mă interesează, dar dacă greşeşte nu o iert pentru nimic în lume”, a mai spus cântăreţul.

Vali Vijelie, pe numele său real Valentin Rusu, s-a născut pe data de 7 iulie în Bucureşti.  Primii paşi spre muzică i-a făcut alături de vărul său, Nelu Vijelie. Artistul provine dintr-o familie săracă. Chiar dacă s-a născut în Capitală, Vali Vijelie a crescut împreună cu fraţii şi cu sora lui în grija bunicilor din Giurgiu. Datorită calităţilor vocale, Vali Vijele este unul dintre cei mai apreciaţi cântăreţi de manele de la noi din ţară.

Vedeţi interviul acordat de Vali Vijelie, astăzi, începând cu ora 17:30, la „Star Chef”, numai pe Antena Stars! 

Sursa: http://spynews.ro/monden/sfaturile-unui-expert-vali-vijelie-isi-invata-fanii-cum-sa-isi-insele-nevestele-155659.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.