Show total cu Salam, în Germania! Manelistul cu Cristina Pucean au ”dat foc” unui club / Video

Florin Salam a revenit, oficial, în muzică, motiv pentru care, la Hamburg, în Germania, a susținut un show ca în zilele bune. Și, însoțit de Cristina Pucean, manelistul le-a dovedit celor din jur de ce este atât de apreciat.

Mai exact, după ce a ajuns în Germania la brațul frumoasei sale partenere de viață, Roxana Dobre, manelistul a mers direct în clubul în care era așteptat de sute de români, toți cu buzunarele pline de bancnote pentru dedicații. Și nu a durat mult până când au ajuns în club, iar Florin s-a dezlănțuit, cântând până la epuizare. Iar Cristina Pucean, dansatoarea care l-a însoțit la Hamburg, nu s-a lăsat nici ea mai prejos, blondina dansând de mama focului pe mesele de acolo, într-o ținută sumară, suficient de sexy pentru a-i face pe bărbații din jurul ei să înnebunească și să devină mai generoși ca niciodată.

Evident, fiind primul concert oficial al lui Florin Salam, însoțit de senzuala Cristina Puceean, banii primiți au fost pe măsură, dedicațiile făcându-i pe toți cei din trupa manelistului și pe dansatoare mai bogați cu multe mii de euro.
Salam a revenit după trei luni de pauză
În toată perioada în care Florin Salam a lipsit de pe scenă, el s-a ocupat de răsfățul familiei. ”A decis ca, an de an, să își dedice câteva luni doar pentru familie. Așa a făcut și acum, și s-a ocupat doar de Roxana și copiii săi. Au stat tot timpul împreună, au mers în mici excursii, s-au relaxat, așa cum trebuie. Roxana a avut câteva probleme, dar le-a rezolvat. Ea a fost nevoită să se ocupe de înapoierea banilor celor care îl arvuniseră pe Florin la evenimentele la care el nu s-a mai dus”, ne-a explicat o rudă a cântărețului.

Sursa: http://spynews.ro/monden/show-total-cu-salam-in-germania-manelistul-cu-cristina-pucean-au-dat-foc-unui-club-video-157651.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.