Și-a bătut concubina, apoi a îngropat-o de vie! Bărbatul a primit o pedeapsă dură

Bărbatul din Iași care și-a îngropat de vie concubina pe care o bătea în mod regulat și-a primit și sentința. Potrivit MEDIAFAX, Manole Ion a primit 15 ani de închisoare și este obligat să plătească daune către cei trei copii, acestea însumând 25.000 de lei.

Tribunalul Iași l-a condamnat marți la 15 ani de închisoare pe bărbatul din Scobinți care și-a îngropat de vie concubina, ajutat de fiul său. Cei trei copii pe care îi are împreună cu victima pe care a ucis-o trebuie să primească despăgubiri. Decizia magistraților nu este, însă, definitivă și poate fi atacată la instanța de judecată superioară.

Cum s-a petrecut crima

Manole Ion și Manole Alexandru au săpat împreună groapa Petronelei Viciriuc. Cu toate că trăiau în concubinaj de 17 ani, bărbatul nu avea o relație tocmai bună cu Petronela Viciriuc.

Aparent, fiul bărbatului în vârstă de 48 de ani l-a ajutat pe acesta să sape o groapă de 50 de metri, deoarece tânărul era deseori bătut cu brutalitate, conform Bzi.ro. Întrebat de dispariția bruscă a femeii, Manole Ion a susținut că femeia este plecată și că probabil va fi plecată mult timp de acum încolo.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/sia-batut-concubina-apoi-a-ingropato-de-vie-barbatul-a-primit-o-pedeapsa-dura-169835.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.