Si-a castrat iubitul dintr-un motiv incredibil! L-a drogat, anesteziat, dupa care i-a taiat penisul!

Zhanna Nurzhanova, in varsta de 36 de ani, si-a drogat iubitul, i-a anesteziat partile intime si i-a taiat organele genitale. Motivul? Gelozia. Se pare ca barbatul a indraznit sa complimenteze look-ul unei alte femei, lucru care a enervat-o la culme pe Zhanna.

Tanara a premeditat fapta cu mare grija. I-a administrat un somnifer barbatului, in intimitatea casei in care locuiau impreuna din Astana, capitala Kazakhstan-ului, dupa care i-a injectat si un anestezic local astfel incat iubitul sa nu simta nimic in timpul amputarii, iar ea sa-si poata duce treaba la bun sfarsit nestingherita.

L-a drogat dupa care i-a taiat penisul! De ce si-a mutilat iubitul?

Dupa ce si-a terminat opera, Zhanna si-a dus partenerul la spital pentru a primi ingrijirea specializata de care avea nevoie. Medicii au chemat imediat Politia.

Din nefericire pentru barbat, organul a fost prea lejat pentru a fi posibila reatasarea sa. Se pare ca obiectivul tinerei de a-l lasa pe barbat incapabil sa intretina relatii sexuale a fost atins. Pentru fapta sa, Zhanna Nurzhanova risca intre 3 si 6 ani de inchisoare.

Sursa: https://ciao.ro/l-a-drogat-dupa-care-i-a-taiat-penisul-de-ce-si-a-mutilat-iubitul/2/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *