Și-a ucis iubitul în cel mai barbar mod, apoi a postat un video în care s-a lăudat: „Asta pățești dacă te pui cu mine”

O tânără pasionată de Snapchat a fost capabilă de un gest absolut înfiorător. A decis să îl omoare pe cel alături de care a avut o relație timp de doi ani, din cauza unui motiv absolut stupid.

Fatima Khan, în vârstă de 20 de ani, și-a înjunghiat iubitul în inimă, apoi s-a lădat pe Snapchat cu fapta ei, postând o poză la care a alăturat și un mesaj: „Asta pățești dacă te pui cu mine”, scrie Daily Mail.

Cei doi s-au certat din cauza faptului că bărbatul i-a spus public că o iubește, iar astfel a riscat ca părinții ei să afle despre relația interzisă prin religia ei. Incidentul s-a petrecut în Londra, iar anchetatorii au ajuns în cel mai scurt timp la locuința celor doi.

Acolo au găsit-o pe Fatima Khan stând deasupra cadavrului însângerat și părând destul de confuză. Femeia a negat crima, dar a mărturisit că este foarte rușinată de poză. La proces, jurații au deliberat timp de 18 ore, însă femeia a primit ani grei de pușcărie. Am a mai spus că nu știe cum s-a petrecut totul și probabil și-a ucis iubitul din cauza unei crize de nervi.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-internationale/sia-ucis-iubitul-in-cel-mai-barbar-mod-apoi-a-postat-un-video-in-care-sa-laudat-asta-patesti-daca-te-pui-cu-mine-171819.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *