Singura imagine cu sotia lui Florin Calinescu. Ana Maria a murit chiar de ziua ei. Era de o frumusete rara

Oare cum mai are Florin Calinescu puterea sa zambeasca? Celebrul actor si om de televiziune, noul jurat de la „Romanii au talent”, este un barbat greu incercat de soarta!
Ana-Maria Calinescu, sotia lui, a murit in martie 2005 la spitalul universitar din Bucuresti. Femeia s-a luptat cu o boala necrutatoare – cancer la gat. Mama celor doi copii ai lui Calinescu, fosta actrita laTeatrul Mic pana in 1996, a murit in ziua in care trebuia sa implineasca 47 de ani si 27 de ani de casnicie. Pe langa moartea sotiei, cinci ani mai tarziu, Florin Calinescu si-a pierdut ambii parinti.

Actrita a jucat, impreuna cu sotul sau, la Teatrul Mic din 1986 pana in 1996 cand i-a fost depistat cancerul la gat. Ulterior, Volina, mama actorului, a murit in Saptamana Mare a Pastelui, la fel ca si sotia lui, de cancer. Dupa doua luni de la moartea mamei, tatal sau, Ion Calinescu a incetat din viata la 81 de ani, rapus tot de cancer.

Dupa toate acestea, in 2012, Florin si-a pierdut si unul dintre fii! Si asta dupa ce in anii 80, actorul asi pierdea o fetati, in varsta de doar 5 luni!
Fosta sotie a lui Florin Calinescu, Ana Maria, s-a nascut pe 28 februarie 1958 si a murit exact 47 de ani mai tarziu, la spital, dupa o lupta lunga cu un nemilos cancer la gat. In acea zi, actrita isi aniversa, pe langa ziua de nastere, si implinirea a 27 de ani de casnicie alaturi de cunoscutul artist si om de televiziune, scrie evz.ro. Ana Maria a jucat impreuna cu sotul sau, pe scena Teatrului Mic, din 1986 pana in 1996, cand i-a fost depistata boala.

Sursa: https://cultural.bzi.ro/singura-imagine-cu-sotia-lui-florin-calinescu-ana-maria-a-murit-chiar-de-ziua-ei-era-de-o-frumusete-rara-foto-54782

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Moderarea comentariilor este activată. Poate dura ceva timp până ce comentariul tău va fi aprobat.