Situaţie CRITICĂ pentru o mare sportivă din România! „Are nevoie de sânge! Are 20% şanse de supravieţuire”

Atleta Adelina Oancea trece prin momete cumplite! Mamă a unui băiețel în vârstă de 4 ani, Sașa, sportiva urmează să nască pe 2 august, însă la sarcina ei a intervenit o complicație rară.

Placenta s-a întins în organism și s-a lipit de organe, informează conform probr.ro. Nașterea va fi urmată de o operație care va dura aproximativ 5 ore. În acest timp, medicii vor dezlipi placenta de restul organelor, iar în timpul intervenţiei vor fi sângerări abundente, spun chirurgii.

Potrivit acestora, șansele de supraviețuire ale marii campioane sunt de 20%, însă pentru a le avea și pe acestea are nevoie de sânge!

“Dacă vrea și poate cineva să-i sară în ajutor, numele ei este Oancea Adelina, fosta noastră mare triplusaltistă, Gavrilă pe numele de fată, se afla internată la spitalul Sanador din Bucuresti și are grupa 0 pozitiv. Cei care vor să facă acest gest să menționeze că donează pentru Oancea Adelina, de la Spitalul Sanador din București”, este apelul lansat de Anamaria Ioniță, fostă colegă a Adelinei, pe reţele de socializare.

Sursa: https://spynews.ro/sport/alte-sporturi/situatie-critica-pentru-o-mare-sportiva-din-romania-are-nevoie-de-sange-are-20-sanse-de-supravietuire-171791.html?utm_source=Browser&utm_medium=Notification&utm_campaign=Push%20Notification

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *