SOC DE SARBATORI! Acest video este pentru toti romanii de pretutindeni, ce va urma pentru Europa este devastator, musulmani vor distruge toate tarile!

Acest video uimitor este special destinat pentru toata Europa si in special pentru toti romanii de pretutindeni, va trebui sa urmariti obligatoriu acest filmulet creat pentru a intelege ce se va intampla in viitorul apropiat cu toate tarile, acest video trebuie vazut urgent de toata omenirea, relateaza stiri-online24.net.

Aicia nu este vorba de rasism, si nici instigare la vreun gen de violenta, ci doar un mic documentar creat pe baza tuturor evenimentelor neplacute care se produc in toate tarile din cauza cetatenilor musulmani.

Tragic este ca multe tari ofera conditii bune musulmanilor decat altor oameni de rand, dar stiti de ce?

In acest filmulet o sa va dati seama la ce se refera, iar tragediile care vor urma vor fi devastatoare pentru toata omenirea, deoarece acesti musulmani intra cu un scop in tarile din Europa, iar acest lucru le aduce teroare religiei lor.

Sursa: https://www.antena24.ro/soc-de-sarbatori-acest-video-este-pentru-toti-romanii-de-pretutindeni-ce-va-urma-pentru-europa-este-devastator-musulmani-vor-distruge-toate-tarile.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *