SOC! Sicriul a tremurat in timp ce il ingropa, preotul s-a speriat incat a vrut sa fuga de la groapa anuland slujba, toata lumea a intrat in panica, cazul a socat toata Romania!

Cazul a socat toata Romania, s-a cutremurat sicriul in timp ce il ingropau, incat preotul a vrut sa anuleze slujba si sa fuga de frica, relateaza www.stirilekanald.ro.

Aceasta intamplare a speriat toti oamenii din zona, dar mai ales cei care il conduceau la groapa, sicriul a inceput sa tremure inexplicabil.

Convinsi ca au de-a face cu un strigoi, locuitorii, in frunte cu preotul, au anulat slujba si au alergat spre cimitir ca sa-l ingroape pe raposat cât mai repede.

Mai speriata decat toti, sotia mortului sustine ca la mijloc este fara doar si poate, Necuratul.

Oricat de tare ai fi, te trec fiori! Despre barbatul din imagine, toti spun ca s-a dus de tanar si s-a intors din morti, strigoi!

„Preotul s-a schimbat la fata ca turta de ceara si dupa aceea s-a mutat din parc.  I-a fost frica”, sustine o localnica.

S-ar fi intamplat, spun cei cu frica Domnului, unde danseaza, de obicei, Necuratul: la raspantia unor drumuri, cosciugul a inceput sa miste de parca mortul s-ar zbate inauntru!

„Noi ne-am gandit ca poate a luat un pietroi, a intrat intr-o groapa.

Nu, nu.

Exact cum stau eu aici, asa si el cu caruta, asa facea sicriul in sus!”, mai spune ea.

De frica acestui zis strigoi, tot cortegiul a ramas socat, preotul a albit la fata incat a inceput sa faca rugaciuni pentru salvare, dupa cateva minute s-a linistit, si nu sa mai miscat.

„Explicatia e ca el a murit inecat in fantana si el nu ar fi trebuit ingropat cu parinte, cu preot”, mai spune un localnic.

El vedea ca ies mate din pod. Mai, eu nu vad nimic, nu iese nimic”, spune Maria Todirica, sotia decedatului.

Vaduva isi aminteste de parca a fost ieri: abia ce daduse cu aghiazma in casa, cand si-a gasit omul mort intr-o fantana.

Acum, ca si-atunci, crede ca barbatul ei a cazut prada duhurilor rele.

Dupa mintea lor, Gheorghe a picat la mijloc, intre bine si rau.

Din lupta, castigatoare a iesit doar biata vaduva.

O cruce de fier mai aminteste de Gheorghe Todirica.

Trupul lui a fost ingropat departe de case, undeva la marginea cimitirului.

In vreme ce unii il cred si-acum strigoi, scepticii l-ar putea considera doar un alt om intors pentru o clipa din moarte clinica.

Sursa: https://www.antena24.ro/soc-sicriul-tremurat-timp-ce-il-ingropa-preotul-s-speriat-incat-vrut-sa-fuga-de-la-groapa-anuland-slujba-toata-lumea-intrat-panica-cazul-socat-toata-romania.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.