SOC! Simona Halep a ajuns la spital iar medicii i-au pus perfuzii. Care este starea ei acum

Halep a ajuns pe perfuzii, la spital. Aici a petrecut timp de patru ore în noaptea de după finala de la Australian Open. Marea noastră campioană a fost tratată pentru deshidratare şi a fost externată duminică dimineață.

”Simona Halep a fost la spital peste noapte, timp de patru ore, și a fost tratată pentru deshidratare. A fost externată duminică dimineață”, se arată într-un mesaj publicat pe contul de Twitter WTA Insider.

O adevărată luptătoare, Simona s-a luptat până la ultima picătură de energie în ultimul act de la Melbourne, cu daneza Caroline Wozniacki. Accidentată încă din primul tur, cu Destanee Aiava, Halep a continuat să lupte, scrie digisport.ro.

A jucat meciuri încheiate în prelungirile decisivului (15-13 cu Lauren Davis şi 9-7 cu Kerber, salvând în total 5 mingi de meci înainte să se impună). Epuizată, constănţeanca a intrat în finală cu un nivel de energie scăzut, însă a luptat până la capăt, fiind un model pentru generaţii de sportivi.

Efortul depus şi faptul că probabil nu s-a hidratat cum trebuie pe parcursul ultimului act şi-au spus cuvântul. Astfel, după finală, Halep a ajuns la spitalul din Melbourne, unde a fost monitorizată şi tratată timp de patru ore. Deshidratată, Simona a fost „pusă pe picioare” prin intermediul perfuziilor, astfel că duminică dimineață a fost externată.

Sursa:https://infostiri.net/2018/01/28/news-alert-simona-halep-ajuns-la-spital-iar-medicii-au-pus-perfuzii-care-este-starea-ei-acum/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.