SOCANT! Au tras o vaca pe sosea, cu tractorul! Saraca bovina a fost chinuita cativa metri buni. Ce aberatie a scos pe gura stapanul ei VIDEO

Un clip video a starnit revolta oamenilor de pe reteaua de socializare Facebook.

Au tras o vaca pe sosea, cu tractorul! Niste indivizi pe care cu greu ii putem numi oameni au dat dovada de lipsa de suflet. Acestia au chinuit o biata vaca intentionat, cu toate ca le-a fost atrasa atentia. Imaginile video au fost filmate de un barbat si au ajuns pe un cont de Facebook.

Radu C. a publicat imaginile socante cu un mesaj in atentia celor de la Protectia Animalelor din Romania. Dupa cum prea bine stiti, aceasta organizatie la noi lipseste cu desavarsire.

Nu este prima data cand animalele sunt chinuite de stapani si imaginile ajung pe internet. Din nefericire, Politia Romana nu face nimic pentru a impiedica astfel de abuzuri.

„Alooo, Protectia Animalelor! Ne sesizam si noi in cazul asta? Un ,,animal” ca om nu pot sa-i spun, taraste o vaca cu tractorul in Comuna Giroc, pe str. Dunarea. Am primit filmarea de la cineva foarte revoltat de ce sunt in stare ,,animalele astea care se cred oameni”.
Update: Cel cu vaca se numeste Petcu Ovidiu Cosmin, iar cel care conduce tractorul este proprietarul vacii, fiul lui Ceica Nelu. Nu este pentru prima oara cand trateaza asa animalele”, a scris Radu C. pe contul sau de Facebook.

Persoana care a filmat a fost acuzata ca vrea sa faca rau prin filmare. Oamenii din imagine au vrut sa ridice vaca de jos. Pentru ca nu a vrut, animalul a fost legat de tractor. Furios, unul din barbatii care s-a enervat ca e filmat, s-a urcat la volan. A plecat in tromba si a tarat vaca in urma lui.

Animalul a fost ranit la incheieturile picioarelor din fata si din spate. De frica, a incercat sa se ridice dar viteza era prea mare. A cazut si s-a lovit din nou. Apoi barbatul de la volanul tractorului a cotit spre dreapta, moment in care vaca a cazut din nou. Bietul animal a fost chinuit cativa metri de niste oameni fara suflet.

Sursa: https://ciao.ro/au-tras-o-vaca-pe-sosea-cu-tractorul/2/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.