ŞOCANT! Copii surzi violaţi de preoţi cu ajutorul unei călugăriţe

Caz cutremurător în Argentina. O călugăriţă romano-catolică a fost arestată, fiind suspectată că ar fi ajutat un preot să abuzeze sexual de copii surzi şi că ar fi agresat fizic ea însăşi mai mulţi elevi din același liceu, potrivit independent.co.uk, citat de b1.ro.

Polițiștii au indentificat-o pe Kosaka Kumiko (42 de ani) o călugăriță care a lucrat la Institutul Antonio Provolo, din Argentina, în perioada 2004 şi 2012.

Individa a fost acuzată de o elevă  că a obligat-o să poarte un scutec pentru a se putea observa sângerările după ce a fost violată de preotul Horacio Corbacho.

Preotul a fost arestat de oamenii legii împreună cu colegul său, preotul Nicola Corradi şi alţi trei bărbaţi, anul trecut, acuzat că a abuzat sexual cel puțin 24 de elevi ai institutului. Pot să rămână închiși între zece şi 50 de ani.

Din spusele victimelor, preoţii ar fi violat vaginal şi anal mai multe eleve şi le-au forţat să le facă sex oral în dormitoarele, băile, gradina şi beciul şcolii, care se află în apropiere de Buenos Aires.

Copiii au povestit cum au fost violaţi de către cei doi preoţi romano-catolici, în mod repetat, lângă chipul Fecioarei Maria.

„Ne spuneau mereu că e un joc. Hai să ne jucăm! şi ne duceau în baia fetelor”, a declarat una dintre victimele abuzate la şcoala argentiniană, potrivit dailymail.co.uk.

Sursa: https://infostiri.net/2017/05/08/socant-copii-surzi-violati-de-preoti-cu-ajutorul-unei-calugarite/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *