SOCANT! Fetita de 5 ani a nascut un copil sanatos, iata cum arata cea mai tanara mama din lume acum in …

Acest caz a socat toata Europa, la varsta de doar cinci ani a nascut un copil perfect sanatos, pana si institutia medicala a fost ingrozita de aceasta sarcina, relateaza www.fanatik.ro.

Lina Medina a devenit cunoscuta in toata lumea, pe data de 14 mai 1939, a nascut un baietel sanatos, la o varsta frageda de doar cinci ani.

Mai ales că băiețelul a venit pe lume perfect sănătos, primind la naștere nota maximă, 10, din partea medicilor.

După un consult mai atent, medicul Gerardo Lozada  a constatat că fata era însărcinată în 7 luni.

Și astfel, la 14 mai 1939 Lina Medina a născut prin cezariană un băiat de 2,7 kilograme, care a primit numele doctorului care a ajutat-o la naştere, Gerardo.

Pe de altă parte, însă, Tiburelo Medina, tatăl Linei, a fost pus sub acuzare că a abuzat-o sexual pe fiica lui şi autorităţile l-au arestat, pentru ca mai apoi să îl elibereze din cauza lipsei dovezilor.

Gerardo Medina a dus o viață normală, din punct de vedere biologic, însă a murit din cauza unei boli la măduva spinării, la 40 de ani, demonstrându-se însă că decesul nu a avut nicio legătură medicală cu vârsta mamei sau cu modul în care a venit pe lume.

Sursa: https://www.antena24.ro/socant-fetita-de-5-ani-nascut-un-copil-sanatos-iata-cum-arata-cea-mai-tanara-mama-din-lume-acum-2017.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.