Șoferii din România au aflat vestea catastrofală! Permisele de conducere nu vor mai fi VALABILE! Cine face asta pierde DREPTUL de a mai CONDUCE

Un nou proiect de lege vine sa ii enerveze pe soferii din Romania. Orice sofer care va incalca regulile Noului Cod Rutier va fi obligat sa redea examenul scris pentru a-si recupera carnetul de conducere.

În plus, persoanele care nu au cel puţin 11 clase nu vor mai putea susţine examenul pentru permis. Autorităţile au decis acest lucru pentru a stimula elevii să meargă la şcoală, dar şi pentru a reduce semnificativ numărul accidentelor.

Mai mult decât atât, noua prevedere vine ca urmare a faptului că mulţi şoferi din România şi-au cumpărat carnetul de şofer.

Conform autorităţilor, cei care vor încălca regulile de circulaţie în mod repetat vor fi obligaţi să treacă din nou examenul scris pentru a primi permisul de conducere. Regulile se aplică în cazul persoanelor care au încălcat legea de cinci ori pe durata unui an şi au fost sancţionate.

Sursa: http://a1.ro/news/auto/soferii-din-romania-au-aflat-vestea-catastrofala-permisele-de-conducere-nu-vor-mai-fi-valabile-cine-face-asta-pierde-dreptul-de-a-mai-conduce-id617082.html??ID=Taboola_Box

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *