Soţul a păcălit-o că are apendicită pentru a-i fura un rinichi! Cum a descoperit femeia adevărul

O femeie din India a rămas şocată când a aflat că soţul ei i-a vândut un rinichi pentru a putea recupera banii de zestre pe care familia ei nu i-a plătit.

Descoperirea a fost făcută de Rita Sarkar în momentul în care a fost la un consult medical. Ea se simţea foarte rău şi a vrut să ştie care este motivul acestei stări neplăcute. În urma consultului, mare i-a fost surprinderea să afle că îi lipseşte un rinichi.

După acest moment şocant, Rita Sarkar a consultat un al doilea medic care i-a zis acelaşi lucru. După ce şi-a venit în fire, femeia şi-a amintit de faptul că în urmă cu câţiva ani a fost supusă unei operaţii pe care ea o credea că este de apendicită, informează site-ul hindustantimes.com

”Mie mi-au spus că am apendicită acută şi trebuie să fac de urgenţă operaţie, ceea ce am şi făcut. Doar că, în 2017, m-am simţit inexplicabil foarte rău şi am fost la doi medici: ambii au confirmat că am doar un rinichi”, a spus victima.

În urma celor descoperite, Rita Sarkar a decis să îşi dea soţul în judecată pentru fapta pe care acesta a comis-o.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/foto-sotul-a-pacalito-ca-are-apendicita-pentru-ai-fura-un-rinichi-cum-a-descoperit-femeia-adevarul-156798.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *