„Spintecătoarea de la morgă” a comis-o din nou! Ce a făcut cu un cadavru!

Bomba sexy supranumită „Spintecătoarea de la morgă” a reuşit să-şi şocheze prietenii, după ce a mărturisit că a făcut un lucru oribil cu un cadavru.

Amuzată de scenele de la înmormântarea unui preot din Grecia, Nektarie Vitalis, scene considerate drept „miraculoase” de către credincioşi, Mihaela Nedelcu, alias Michelle, a reacţionat cu o declaraţie năucitoare. „Se vede clar cum mâna Cuviosului Nektarie Vitalis se mișcă foarte ușor, ceea ce este neobișnuit pentru cei adormiți care înțepenesc. Nici trupul nu și-a schimbat culoarea și arată ca și cum ar dormi! Așa arată Sfinții care au ajuns în Împărăția lui Dumnezeu, dar și mulțimea credincioșilor arată Sfințenia celui trecut la Domnul!”, a fost mesajul care însoţea imaginile video. Postare la care Michelle a replicat: „De când un mort este aşa flexibil şi de când oasele se mobilizează aşa uşor? Am luat eu mâna la un mort de două zile aşa… şi era țeapănă. :)) Ce mă miră este altceva: că mulţi proşti cred şi se minunează! Să fie primit!”

Mihaela Nedelcu a fost poreclită „Spintecătoarea de la morgă” fiindcă, în perioada în care era doar o puştoaică, a realizat o şedinţă foto macabră, pozându-se în timp ce scotocea prin măruntaiele unui cadavru aflat pe masa de autopsie. Ea nu studia medicina, ci, pur şi simplu, a convins un morgagiu să o lase să facă un pictorial horror cu trupul neînsufleţit al unei femei, aflat pe masa de autopsie.

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/spintecatoarea-de-la-morga-a-comiso-din-nou-ce-a-facut-cu-un-cadavru-157562.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *