STÂRPIREA NUCLEARĂ a Coreei de Nord, o CHESTIUNE DE TIMP. Ultimul anunţ al SUA duce ISTORIA LUMII LA ALT NIVEL. Breaking news!

SUA au promis vineri să pună capăt regimului Coreei de Nord dacă lansează un atac nuclear asupra lor sau a aliaților.

Avertizarea a venit în cea mai recentă analiză a posturii nucleare, dezvăluită mai devreme în această zi. Documentul, singurul apărut din anul 2010 până în prezent, va dicta politica nucleară americană și planificarea bugetară aferentă pentru următorii 5-10 ani.

”Strategia noastră de descurajare pentru Coreea de Nord clarifică faptul că orice atac nuclear nord-coreean împotriva Statelor Unite sau a aliaților și partenerilor săi este inacceptabil și va duce la sfârșitul acestui regim”, se arată în documentul de 74 de pagini, conform Koreaherald.

„Nu există scenarii în care regimul Kim (Jong-un) ar putea folosi arme nucleare și să supraviețuiască”.

Declarația se bazează pe premisa că ultimul scop al Coreei de Nord este supraviețuirea regimului.

„Oficialii nord-coreeni insistă că nu vor renunța la armele nucleare, iar Coreea de Nord ar putea fi acum la numai câteva luni distanță de a avea capacitatea de a lovi SUA cu rachete balistice, arme nucleare”, se mai arată în document. „Programele sale nucleare și de rachete expansive sugerează potențialul pentru prima utilizare nucleară în sprijinul operațiunilor convenționale”.

Anul trecut, phenian a efectuat trei teste de rachete balistice intercontinentale capabile să ajungă în SUA, precum și al șaselea test de arme nucleare. Amenințarea pe care o reprezintă pentru SUA și aliații săi a devenit „urgentă și imprevizibilă”, în special cuplată cu capacitățile sale chimice, biologice și convenționale existente, și „acțiuni extrem de provocatoare”, potrivit raportului.

Sursa: http://evz.ro/avertisment-final-sua-trump.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.