Statul oferă 10.000 de euro pentru copiii născuți după 1 ianuarie 2018

Un proiect de lege propune oferirea unei sume enorme copiilor care sunt născuţi după data de 1 ianuarie 2018, însă cu o singură condiţie! Banii vor fi oferiţi de către statul român.

Un proiect de lege va acorda suma de 10.000 de euro copiiilor care vor fi născuţi după data de 1 ianuarie 2018. Motivul este unul bine întemeiat, deoarece se doreşte continuarea studiilor, dezvoltarea personală, dar şi deschiderea unei afaceri şi achiziţionarea unei locuinţe, conform stiridecluj.ro.

Pentru a putea fi utilizaţi cei 10.000 de euro, persoanele aflate în cauză trebuie să respecte o anumită conduită pentru a intra în posesia lor: acestea trebuie să urmeze 12 clase şi să fie majori.

De asemenea, acest proiect de lege se va derula prin Autoritatea Naţională pentru Copii şi Tineret. Unul dintre iniţiatorii legii au povestit că acest proiect de lege îi priveşte pe toţi cei care nu au posibilităţi materiale, posiblităţi de dezvoltare şi chiar şi pe cei care au nevoie de un imbold pentru a avea un start în viaţă.

Condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti ca să ieşi la pensie

Pensionarii trebuie să aibă un stagiu minim de cotizație, iar pensionarii trebui să aibă minimum 15 ani vechime, fiind o condiţie obilgatorie pentru ca un cetăţean român să poată deveni la un moment dat pensionar cu drepturi depline în ţara noastră.

Ce condiţii trebuie să îndeplineşti ca să fii mamă surogat în România

  • Trebuie să ai 20 de ani împliniți și cel mult 35 de ani.
  • Trebuie să ai cel puțin un copil propriu.
  • Ai trecut printr-un examen psihologic.
  • Să fii declarată aptă din punct de vedere medical.
  • Trebuie să semnezi un contract de surogat prin care ești de acord că pierzi dreptul natural asupra copilului născut.
  • După naștere, mama surogat acceptă predarea copilului cuplului beneficiar, renunțând la drepturile legale care apar în urma nașterii.
  • Încheierea contractului de surogat nu trebuie să aibă scop de profit financiar pentru că acest lucru se pedepsește cu închisoarea de la 3 la 7 ani.
  • Sursa:http://spynews.ro/actualitate/statul-ofera-10000-de-euro-pentru-copiii-nascuti-dupa-1-ianuarie-2018-157456.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.