Sunt căsătoriți de șase ani, dar nu au făcut amor niciodată. Motivul este incredibil

Experiții în relațiile amoroase au admis de multe ori că sexul este una dintre cele mai importante piese din puzzlelul amoros.

Un bărbat din Anglia are o căsnicie fericită, dar mărturisește că nu știe cum se descurcă soția sa în pat. Motivul este cu adevărat incredibil, iar bărbatul trăiește un adevărat coșmar.

„Soția mea arată foarte bine, are un simț al umorului foarte bine dezvoltat și o inimă de aur. Cu toate acestea, nu am făcut sex niciodată în cei șase ani de mariaj. Eu am 57, iar ea 55. Am cunoscut-o la șase luni după ce fosta mea soție a murit într-un accident de mașină. A fost un mariaj frumos și aveam o viață sexuală activă. Noua mea soție mă sărută, mă îmbrățișează, dar nu facem sex. Mi-a spus că se va întâmpla, dar nu a fost așa. O iubesc, dar sunt foarte frustrat.”, a povestit bărbatul.

„Există o cauza psihică pentru acest fapt, cel mai probabil se teme că nu se va descurca. Cel mai bine mergeți la terapie de cuplu și cu siguranță problemele se vor rezolva.”, a fost sfatul psihologului, potrivit The Sun.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/sunt-casatoriti-de-sase-ani-dar-nu-au-facut-sex-niciodata-motivul-este-incredibil-163787.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.