Tânăr bătut crunt pe o stradă din Buzău! A fost lăsat într-o baltă de sânge şi acum se zbate între viaţă şi moarte

Un tânăr în vârstă de 26 de ani se zbate între viaţă şi moarte, după ce a fost bătut crunt pe o stradă din Buzău. Totul s-a întâmplat în weekend, atunci când Florentin a fost găsit pe stradă, într-o baltă de sânge.

Potrivit primelor informaţii, Florentin a consumat băuturi alcoolice cu mai mulţi prieteni. La un moment dat a izbucnit un conflict spontan, iar un alt tânăr a sărit să îl bată pe Florentin. A fost lovit cu pumnii şi picioarele până a rămas inconştient. Toţi cei din jur au fugit de la faţa locului.

Pe de altă parte, rudele lui Florentin susţin că s-a întâmplat totul altfel. Doi tineri de etnie romă i-ar fi cerut să îi ducă la o discotecă din apropiere, el a refuzat şi atunci ei s-au năpustit asupra lui, scrie reportebuzoian.ro.

Florentin se află în comă acum. A fost transperat la Spitalul Universitar din Bucureşti. Medicii nu îi dau foarte multe şanse, potrivit spuselor rudelor lui. Are fruntea, pomeţii, piramida nazală şi barba sparte. Un sfert din cutia craniană este inundat cu sânge.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/tanar-batut-crunt-pe-o-strada-din-buzau-a-fost-lasat-intro-balta-de-sange-si-acum-se-zbate-intre-viata-si-moarte-164542.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.