Tânăr în vârstă de 25 de ani, cadru militar, mort la mare! Medicii nu au mai putut face nimic pentru el

Un tânăr în vârstă de 25 de ani din Argeş a fost găsit astăzi în apă, unde mersese pentru a face kite. Potrivit primelor informaţii, acesta era cadru militar.

Medicii ajunşi la faţa locului l-au resuscitat zeci de minute, însă, din păcate, au fost nevoiţi să constate decesul. „În mod sigur nu era pregătit. Marea trebuie respectată. Poate să fie un prieten în vacanţă sau un duşman dacă nu şti să o respecţi. Nu era pregătit. S-a speriat când a ajuns în apă, s-a agitat şi mai tare. Prietenul său de pe mal s-a agitat şi el, lucru care l-a panicat şi mai mare”, a spus tânărul care l-a scos din apă.

Potrivit ziuaconstanta.ro, victima a fost găsită în stop cardio-respirator, dar a murit la scurt timp. Acesta a fost găsit în dreptul Cartierului Consilierilor din Constanţa. Conform aceleiaşi surse, tânărul de 25 de ani era din Piteşti, Argeş.

Sursa: https://spynews.ro/actualitate/stiri-interne/tanar-in-varsta-de-25-de-ani-cadru-militar-mort-la-mare-medicii-nu-au-mai-putut-face-nimic-pentru-el-165293.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.