Tânărul care i-a ucis cu sânge rece pe cei 17 adolescenţi din liceu şi a rănit alţi 50 a fost audiat

Nikolas Cruz, tânărul în vârstă de 19 ani care a ucis cu sânge rece 17 adolescenţi dintr-un liceu din Florida a fost audiat.

Nikolas Cruz, băiatul care, la vârsta de 19 ani, a tras o rafală de focuri de armă şi a ucis 17 persoane dintr-un liceu din Florida, a fost audiat în urmă cu puţin timp.

Acesta a stat tot timpul cu capul plecat, gest care arată faptul că Nikolas Cruz se simte vinovat de faptele pe care le-a făcut. Moartea celor 17 persoane din liceul respectiv, dar şi rănirea altor 50 de persoane îi poate duce pe acesta în spatele gratiilor.

Tânărul de 19 ani a folosit o puşcă semiautomată AR-15, foarte similară cu cea de asalt M16. Nikolas Cruz a obţinut această armă legal. Foarte multe persoane au declarat că gesturile, dar şi comportamentul băiatului au fost mereu agresive şi ameninţătoare.

Vă reamintim că un adolescent pe nume Nikolas Cruz a ucis cu sânge rece 17 persoane dintr-un liceu din Florida, alte 50 fiind rănite. Despre Nicolas de Jesus Cruz s-a aflat că ar fi fost un comunist radical cu „o pasiune bolnavă pentru arme”. Acesta este un fost elev al şcolii respective.

După incidentul petrecut în liceul respectiv, contul de socializare al lui Nikolas Cruz se află în posesia familiei acum, iar oamenii pot cere dovadă că este real.

Florida school shooting suspect Nikolas Cruz appears in court for motion hearing. http://fxn.ws/2o3Zynk

Fox News 发布于 2018年2月19日

Sursa: http://spynews.ro/actualitate/video-tanarul-care-ia-ucis-pe-cei-17-adolescenti-din-liceu-este-judecat-in-acest-moment-157804.html

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *