Tarile Europei revoltate! Si Germania intră în războiul declaraţiilor, după atacul asupra Siriei: Operaţiunea militară a fost necesară

Germania intră în războiul declaraţiilor, după atacul asupra Siriei: Operaţiunea militară a fost necesar.

Cancelarul Germaniei, Angela Merkel, a declarat, sâmbătă, că Guvernul de la Berlin susţine atacurile lansate de SUA, Marea Britanie şi Franţa împotriva regimului de la Damasc efectuate ca reacţie la atacul chimic din oraşul Duma, relatează Deutsche Welle.

Prin intermediul unui comunicat de presă, Merkel a subliniat că atacul împotriva Siriei a vizat distrugerea arsenalului chimic al Damascului.

„Susţinem acţiunea aliaţilor noştri americani, britanici şi francezi. Operaţiunea militară a fost necesară şi corespunzătoare”, a precizat Merkel.

Anterior, Merkel a declarat că Germania nu se va alătura unor atacuri împotriva Siriei, însă a adăugat că susţine eforturile statelor occidentale duse împotriva folosirii armelor chimice.

Sursa: http://www.gandul.info/international/germania-intra-in-razboiul-declaratiilor-dupa-atacul-asupra-siriei-operatiunea-militara-a-fost-necesara-17130417

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.