Tatăl Lidiei Buble REFUZĂ să-l cunoască pe Răzvan Simion. MOTIVUL este INCREDIBIL

Lidia Buble şi Răzvan Simion au o relaţie de trei ani, dar tatăl solistei nu l-a cunoscut încă pe iubitul acesteia dintr-un motiv mai puţin obişnuit.

Tatăl cântăteţei, pastor la o biserică penticostală din Deva, nu este foarte dornic să-l cunoască pe Răzvan Simion până în momentul în care va veni să-i ceară mâna Lidiei. Mărturisirea a fost făcută char de solistă.

„Nu au reuşit să se cunoască nici până acum, dar nu vreau să grăbesc şi să presez lucrurile, pentru că tata are o fire mai dură, are anumite principii, şi mi-a spus că vrea să cunoască alesul doar în momentul în care hotărâm să ne căsătorim. Mi-a spus: băi, fată, nu vreau să îmi aduci odată, la ceva timp, câte un băiat acasă. În momentul în care o să-mi spui că vrei să te căsătoreşti, îmi aduci băiatul, îl cunoaştem, stăm de vorbă, vine şi te cere. Nu s-au cunoscut, dar sunt convinsă că în momentul în care se va întâmpla le va face mare plăcere şi se vor înţelege foarte bine”, a spus Lidia Buble.

Vedeta a vorbit şi despre detaliile pe care orice mireasă le pune la punct pentru ziua cea mare: „Rochia, bineînţeles, una nonconformistă, iar ziua, una perfectă, cum îşi imaginează orice femeie, alături de familie, prieteni. Cu siguranţă va fi o nuntă foarte mare”.

Sursa: http://www.romaniatv.net/tatal-lidiei-buble-refuza-sa-l-cunoasca-pe-razvan-simion-motivul-este-incredibil_418851.html

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.